Vision Artikkelit & Mediassa

Lue ja tutustu ajatuksiimme

Parhaat osingonmaksajat ovat harvoin parhaita sijoituksia

Tapasin taannoin vanhan ystäväni lukioajoilta. Juttelimme osakkeista. Kaverini tiedusteli, olisiko näin nollakorkoaikana oikea hetki sijoittaa hyviin osingonmaksajiin kuten Sampoon. Olisiko minulla jotain muita osinkovinkkejä?
Lue lisää...

Ylituottoa laatusijoittamisella ja yksinkertaisuudella

Sijoittamisessa ja urheilussa on paljon samaa. Yksi yhdistävä tekijä on se, että menestyäkseen pitää rakastaa nimenomaan työntekoa ja prosessia, eikä kärsimättömästi räpiköidä kohti lopputulosta. Menestys on vain prosessin sivutuote.
Lue lisää...

Mihin kannattaa sijoittaa - tylsyyteenkö?

Sijoitusten hyvä tuotto perustuu pitkään aikaväliin ja korkoa korolle -ilmiöön. Kaikki muu on lisävarusteita, mieltymyksiä ja hyvää markkinointia. Sääli, että sen sanominen ääneen ei herätä sitä suurinta innostusta. Jos herättäisi, suomalaisten sijoitustuotot olisivat keskimäärin paljon parempia.
Lue lisää...

Tuutin tarina ja Vision synty

“Tuutin tarina” on Petri Tuutin tarina yli 30 vuoden opintomatkasta, jonka aikana opiskelijanuorukaisen innostus sijoittamiseen on kehittynyt sijoituspalveluyritykseksi nimeltä Visio. Se on myös konkreettinen tarina korkoa korolle -ilmiön voimasta.
Lue lisää...

Compounder Kauppalehdessä

Uusi rahasto poimii pörssin parhaita yhtiöitä, eikä kaihda kalliinnäköisiä osakkeita – "Etsimme eri puolilta maailmaa Koneen tapaisia yhtiöitä"
Lue lisää...
Lataa lisää...